Escull la teva llengua

Vaig néixer a Reus un dijous de primavera de l'any 1982. Des de ben petit sempre m'ha agradat tot allò relacionat amb la creativitat, l'art i, en certa manera, la tecnologia.

De ben jove vaig fer dibuix i pintura però ben aviat vaig deixar-ho córrer per dedicar-me al món de la música (el qual, en certa manera, s'ha convertit en part de la meva feina).

Amb l'aparició d'Internet i les noves tecnologies se'm va obrir un nou ventall de possibilitats a l'hora d'aprendre, de crear i de comunicar-me. Fruit d'això va néixer, el 1998 la meva primera pàgina web (quan encara no hi havia Facebook!).

De naturalesa inquieta, i amb l'afany d'anar provant coses noves, fa poc més de 10 anys que va arribar a les meves mans la meva primera càmera. Era un model d'aquells que avui s'anomenen brigde i que, a diferència de les càmeres que havia tingut fins aquell moment, posava a la meva disposició el mode manual.  Des d'aquell moment el meu interès -i els meus progressos- en el món de la fotografia han anat en augment fins a convertir-se en la meva passió.